top of page
IMG-20230218-WA0003_edited_edited_edited_edited.jpg

Trimbehandeling

Heeft jouw kat last van klitten, een vervilte vacht of andere vachtproblemen? Cattycoat is here to rescue! Of het nu gaat om een raskat of huis-tuin-en-keukenkat, met (half)lang of kort haar; als kattentrimmer weet ik precies welke trimbehandeling nodig is. En deze geef ik op een manier die zo comfortabel mogelijk is voor jouw kat! 

In het kort

  • Trimsalon in Castricum óf aan huis 

  • Ook op zaterdag 

  • Katvriendelijk en vachtbesparend 

  • Inclusief oren en ogen reinigen en nageltjes knippen 

  • Zonder narcose, dwangmiddelen, wassen en drogen 

  • Met liefde, stressverlagende oliën, speeltjes en snacks 

Jouw kat trimmen

Het doel van de trimbehandeling is het verhelpen van vachtproblemen en jouw kat weer lekker in zijn of haar velletje te brengen. Dit uiteraard op een manier die zo comfortabel mogelijk is voor jouw kat. Heeft jouw kat enkele kleine klitten? Dan zijn deze vaak nog goed uit te kammen. Bij meer klitten of vervilting pas ik vachtbesparende scheermethoden toe. Zo scheer ik de probleemzones en spaar ik de gezonde vacht zoveel mogelijk. Soms levert dit rare kapsels op, maar ik doe er alles aan om jouw kat weer zo mooi mogelijk naar huis te laten gaan. 

 

Alleen in het geval van ernstige vervilting is een volledige scheerbeurt nodig. Ook dan probeer ik de kraag, staart en pootjes te sparen. En voor katten waarbij ontlasting in de vacht blijft hangen, bied ik een sanitaire trim. Ik was geen katten, maar maak gebruik van droogshampoo. Tijdens de behandeling kan het zijn dat je kat het trimmen niet meer toelaat. In dat geval proberen we wat pauzes in te lassen of te zorgen voor wat afleiding. Lukt het echt niet meer dan moeten we ervoor kiezen de behandeling op een ander moment voort te zetten.

bottom of page