top of page
IMG-20230831-WA0009.jpg

Kattentrimmer Joyce

Jij wilt natuurlijk de beste zorg garanderen voor je geliefde huisdier. Jouw kat geef je niet zomaar aan iedereen uit handen. Daarom wil je vast weten wie je nou precies voor je hebt. En terecht! Als rasechte kattenliefhebber begrijp ik dit als geen ander. 

 

Allereerst omschrijf ik mezelf als een echt gevoelsmens. Van nature voel ik mij erg betrokken bij de katten die ik behandel en in mijn contact met jou ben ik graag persoonlijk. Niet voor niets werkte ik ooit als ziekenverzorger, was ik zestien jaar stewardess en ben ik nog steeds vrijwilliger bij een asiel. Ik heb een zorgzaam karakter, ben goed in het aanvoelen van mensen en dieren en word ontzettend blij van katten. 

Gediplomeerd kattentrimmer

In 2018 maakte ik van mijn passie mijn beroep; gediplomeerd kattentrimmer. En vanaf dat moment ontwikkel ik mezelf continu. Zo volg ik regelmatig lezingen, workshops, bijscholingen en cursussen. Hierdoor herken ik bijvoorbeeld ook signalen op de trimtafel waarbij de dierenarts moet worden ingeschakeld. Alles voor het welzijn van jouw kat! 

Diploma's & certificaten

bottom of page