Hoe werkt Cattycoat

Cattycoat komt bij u aan huis om te trimmen omdat ik momenteel (nog) geen eigen salon heb. Voordeel hiervan is dat uw kat in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft.

De stress van het vervoer in een reismandje naar een voor de kat vreemde omgeving blijft zo bespaard en u hoeft zelf de deur niet uit.

 

Het trimmen van de kat in zijn eigen omgeving kan in sommige gevallen  echter ook een nadeel zijn. Juist omdat uw kat dan op zijn eigen terrein is kan het zijn dat hij zich minder goed laat behandelen dan wanneer hij in een voor hem vreemde omgeving is. Mocht dit laatste het geval zijn dan kan ik in overleg met u altijd bekijken of we uw kat toch op locatie kunnen behandelen.

Ik trim katten zonder gebruik te maken van narcose of andere sedatiemiddelen. Mocht het zo zijn dat uw kat echt niet te trimmen is dan zal ik met u naar een passende oplossing zoeken, wellicht in overleg met uw dierenarts.

 

Als ik bij u thuis kom heb ik een mobiele trimtafel en mijn trimmaterialen bij me. Veel ruimte heb ik niet nodig dus in kleinere ruimtes trimmen is geen probleem.

Na kennis gemaakt te hebben met u en uw kat bekijk ik de huid en de vacht en samen met u maak ik een plan van aanpak.

We kijken hierbij welke behandeling nodig is voor uw kat en wat haalbaar is voor u als eigenaar. Stresssignalen van de kat neem ik erg serieus.

 

Als blijkt dat het allemaal even teveel wordt voor uw kat dan las ik pauzes in wanneer het nodig is zodat de kat even rust heeft en bij kan komen. Een aai en een knuffel of wat afleiding in de vorm van een speeltje of een snoepje kunnen helpen de kat weer wat rustiger  te krijgen zodat we daarna weer door kunnen met de behandeling.

bel of mail mij voor een afspraak bij u thuis!

06 - 440 444 56 - jo.burger@hotmail.com

© 2019 Cattycoat